Lefse til helgekos UTEN sukker og gluten!(lchf)

 

 

Tjukklefse som smaker EKTE!
4 egg
4 ss majones
1 ss fiberhusk
4 ss mandelmel
2-3 ss søtning(jeg brukte sukrin gold)
Litt salt og evt krydder(vanilje, kanel, kardemomme)
1/2 ts bakepulver(kan sløyfes)

Pisk egg godt og tilsett resten og pisk litt til.

Disse stekes i tørr panna, og jeg får 2 tykke ''pannekaker''. Disse avkjøles og smøres med temperert smør blandet med søtning og masse kanel. Lefsene legge oppå hverandre med smørblandingen i midten og nytes tempererte :)

Og nei de smaker hverken mandler, majones eller egg!

Jeg tenkte jeg skulle prøve i dag å ha dem i vaffel jernet og å lage noen litt tynnere i panna og prøve meg på rullekake med denne oppskriften! Let you know!#lavkarbo #lchf #lefse #søtt #digg #helse #kosthold #økonomi #inspo #dessert #mybestway #helgekos #helg #fredag

2 kommentarer

Henriette Celin

16.09.2016 kl.15:52

Oo, nam! elsker lefser :-D

lowcarb

08.10.2016 kl.16:09

Disse skal garantert prøves til jul!

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits