Når kroppen hindrer deg

Jeg har en kropp som for det meste ikke fungerer 100%, noen ganger fungerer den ikke i det hele tatt, noe jeg bare må godta. Sånn er det bare.
Det er veldig vanskelig for meg å godta at sånn det er nå så får jeg ikke trene så mye og har jeg ønsker, og kommer heller ikke komme i den formen jeg streber etter.
Og som legen sa; det må du bare innfinne deg med...
Vanskelig er det når hodet vil såååååå mye mer enn det kroppen klarer..
Denne uka trengte jeg påfyll av jern intravenøst, noe jeg får flere ganger i året da kroppen min sliter med å ta til seg næringsstoffer pga min sykdom Crohns som er kronisk betennelse i fordøyelsessystemet.

Det er til tider vanskelig å ikke bli deprimert når du ikke kan gjøre det du så inderlig har lyst til og som andre får til. Enkelte kan se på meg som lat, men min viktigste oppgave er å være mamma og å fullføre høgskolen, og det skal jeg gjøre så godt jeg kan!

Da vet dere hvorfor det går tregt med meg på bloggen :)

Én kommentar

Henriette Celin

24.08.2016 kl.20:52

Uff, forståelig det da ja. Kjedelig å ha det sånn :-/

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits