1 dag i 2. klasse

Jepp i dag var det min tur til å begynne på skolen etter sommerferien!

Og hvordan begynte dagen?
Jo kl 6 våkna jeg av kraftig migrene, stappa i meg piller og klarte vel å sovne fra 7 til halv 8 før vi begge måtte stå opp. Heldigvis var den borte så da var vi begge klare for en ny skoledag før helga kunne komme :)
Vi hadde en introduksjon til et av faga før resten av dagen ble brukt på et foredrag av en som kan mest om barnehagebarn, barndom og hvordan det påvirker deg resten av livet. Kjempe spennende å høre på hvordan hjernen til små barn blir påvirket av negativitet når de er små og hvordan det påvirker skolegangen og læringskurven..

Jaja da var den dagen over og nå kommer en helg som skal nytes :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente p 27 r som det siste ret har virkelig ftt ynene opp for trening! Jeg har ogs bakgrunn som faglrt kokk s p denne bloggen vil du se mange oppskrifter p hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du m bruke masse tid, ekstra penger p spesielle produkter og bruke mange ingredienser! P bloggen vil det ogs bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine ml. Hper dere vil flge med og at noe kan vre til inspirasjon. Jeg skriver ogs p bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget p i 7 r hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits