1 mil gjennomført!

På treningssenteret jeg går på har de fått en ny gruppetime om kalles Crossing! Dette er det samme som spinning bare med elipsemaskin isteden, noe som er mye deiligere for både ryggen og knea mine :)
Kjempe morro var det også! Dette var min 2 time med Crossing og jeg klarer å gjennomføre over 1 mil på 30 minutter som jeg syns er veldig morro å gjennomføre.
Med en 7 åring hjemme alene kan ikke treningen min være lang, så 30min med Crossing og 15 min med styrke sier jeg meg fornøyd med :)

Heia SØNDAG!

2 kommentarer

lisarorvik

14.08.2016 kl.18:19

Så flink du er :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

14.08.2016 kl.18:39

Bra det da! ^^

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits