Sukkerfri sjokoladekake!

 

 Denne kaken inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med lav GI og lite karbohydrater.

Produktfordeler i forhold til andre kakemikser på markedet:

  •     40% mindre kalorier
  •     75% mindre karbohydrater
  •     10% kostfiber (mer enn i ekstra grovt brød)
  •     Dobbelt så mye protein
  •     Helt uten sukker

Dette er kakemiksen fra Funksjonell mat som kan kjøpes på Meny, Rema 1000 og noen andre matvarebutikker eller på helsekosten eller nett.

Næringsinnhold per 100g ferdig kaka(uten glasur):

Energi225kcal
Protein9g
Karbohydrater12,1g- herav sukker 0g
Fett14,9g
Kostfiber10g

Til glasur brukte jeg 100g sukkerfri sjokolade fra Rema 1000 med 12 karbohydrater i og ca 100g smør, sukrin melis til ønsket konsistens og smak, 2 ss kakaopulver. Denne blir ganske flytende. Avkjøl glasuren litt før du har den over kaken så den ikke skiller seg. Hell over kaken mens den står i springformen og sett i kjøleskapet.
NAM NAM!
Hele kaka kan deles i ca 16 store kakestykker og er et godt alternativ til vanlig sjokoladekake

 


Saftig og god sjokoladekake med hint av marsipansmak!

#lavkarbo #lchf #mat #kos #dessert #helse #kosthold #sukkerfri #mybestway #inspo #kake

Én kommentar

Vilde

04.08.2016 kl.20:49

så deilig! Takk for oppskrift :D

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits