Fisketur

I dag var det opphold og jeg hadde lovet sønnen i huset å prøve fiskelykken, vi fikk nemlig 2 makrell her på kort tid i fjord så sjangsen på å få noe her var størst. Vi sto en time uten fisk mens sidemannen fikk 2 makrell. Sønnen måtte på do så da var det bare å pakke sammen å finne en do... Null fisk i dag altså så vi får prøve en annen dag :)

Sønnen var strålende fornøyd med å se sidemannen fikk fisk, så ble dette en god dag av veldig lite, skal ikke så mye til fpr de små :)

Min lille store tullegutt :)

3 kommentarer

Hege Kristin

30.07.2016 kl.23:20

det så koselig ut :D

Tone B Tuvnes

30.07.2016 kl.23:44

Så koselig:)

Henriette Celin

31.07.2016 kl.00:03

Alltid kjekt med fisketur, var på en selv i dag ^^

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits