Ferie ødelegger jo alt!

 

Hei og hopp!

Her har vi hatt en flott uke i Danmark, Nord- Jylland med strålende sol og varme :)

Denne uken var det umulig å holde seg til lavkarbo! :o Jeg klarte ikke å holde meg unna ferske rundstykker til frokost, potetløv hver kveld osv :/
Så omtrent 2-3 uker på HØYKARBO har gjort at jeg har gått opp igjen alle kg som forsvant, men NÅ er jeg i gang igjen og begynte i går på full lavkarbo! 
Er alltid lettere med rutiner hjemme selv om lang ferie ødelegger hverdagsrutinene, MEN jeg har bestemt meg og vil ha en god kropp som fungerer tipptopp når skolestarten er i midten av august! :)

 

Min deilige lavkarbo frokost i dag ble slik:Eggerøre med gressløk av 3 egg, bacon og 1 tomat i båter :) Blir god og mett av en slik frokost!

Benjamin fikk det samme bare i mindre skala + en youghurt

 

#lavkarbo #lchf #mat #matblogg #matinspo #inspo #helse #kos #ferie #sommer #økonomi #mybestway #bacon #kosthold 

Én kommentar

Hege Kristin

24.07.2016 kl.22:33

nam, det så godt ut :D

har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, gjerne ta en titt!

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits