Stromboli - LCHF bakeverk

 

Deilig bakeverk som man kan fylle med masse digg og som smaker nærmest vanlig bakeverk etter min mening!

Oppskriften fant jeg HER
 

Jeg fylte min med godt krydret kjøttdeig og revet ost. Denne kan du fylle med omtrent hva som helst, men jeg anbefaler å ha godt med krydder for at den skal smake noe. Både i deigen og som fyll brukte jeg revet ost jeg har kjøpt i Sverige som var beregna til gratinering og hadde omtrent 0 karbo i seg.
Pofiber kjøpte jeg også i Sverige til ca 14 kr pakka.

Den kan fryses men er best å spise varm, så legg den i folie og inn i ovnen om du skal varme den opp igjen å spise. Halve denne holdt til et måltid for meg.

 
 

Kjapt og enkelt å lage, få karbo og fint til å bruke opp middagsrester og å ha på lur i fryseren!#lavkarbo #lchf #middag #stromboli #mat #matblogg #inspo #budsjett #helse #økonomi #kosthold

 

3 kommentarer

lisarorvik

10.07.2016 kl.21:20

Dette så kjempe godt ut :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Pernille

10.07.2016 kl.22:28

Nå fikk jeg lyst til å bake. Kanskje jeg må prøve meg på dette bakeverke neste gang :)

Henriette Celin

11.07.2016 kl.00:09

Så deilig det så ut :-D

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits