Oppsummering LCHF - resultater

 

På mandag var det veiedag og min 4 uke på lavkarbo. Det er 5 uker siden jeg begynte, men pga sykdom ble det en høykarbo uke inni der som var noe turbulent, så tilsammen 4 uker med lavkarbo livsstil.

På mandag veide jeg 4 kg mindre enn første dagen!! :D

Må si meg rimelig fornøyd med det :) Jeg har 2,5kg igjen før jeg blir SUPERFORNØYD, da er jeg akkurat under den vekta jeg ønsker, og alt annet blir da bare en bonus! Jeg har også prøvd ''testbuksa'' mi igjen, og den er enda løsere rundt låra nå og jeg kan sitte i den :D 

Jeg har ikke fått trent denne perioden heller da jeg mangler ting og tang i kroppen som jeg håper jeg får påfyll på snart, tørr ikke trene når jeg har lite energi og sliter med å klare å gå en 5km lang tur... Men skal begynne så smått med en styrke økt på 30 min til mandagen så får vi se åssen det går. Men jeg må si at med så lite trening trudde jeg resultatene på vekta ville bli mindre, og jeg hadde vært fornøyd med 1/2kg i uka, men 1kg i uka er mer enn forventa!
Gleder meg til fortsettelsen!

 

#lavkarbo #lchf #livsstil #helse #kropp #matblogg #myway #vekt #vektnedgang

 

Én kommentar

Nora

25.06.2016 kl.13:32

Så flink du har vært! En uke på høykarbo på grunn av sykdom virker det som at du har klart å komme deg godt ut av! Lykke til med videre og med treningen :D

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits