Bringebær moussè - sukkerfri(LCHF)

 Deilig og frisk bringebærmoussè!
3dl kremfløte - piskes til krem
100g frosne bringebær + 2ss vann varmes
3 plater gelatin bløtlegges


Tilsett ønsket mengde sukrinmelis i kremen, rør inn gelatinplatene i de varme bringebærene til oppløst og sil over i kremblandingen.
Fordel i 4 porsjons glass.

Bringebær har 5g karbohydrater i seg per 100g og det er 8,7g karbo i hele fløteputten, så hele oppskriften inneholder 13,7g karbo/4 porsjoner = ca 3,5g karbohydrater.#krem #dessert #nullsukker #sukkerfri #sugarfree #lchf #lavkarbo #mat #kos #hverdag #helse #kosthold #matblogg

2 kommentarer

Henriette Celin

30.05.2016 kl.22:41

Noe så godt! perfekt nå til sommeren også :-D

Heidi Rimereit

02.06.2016 kl.11:27

Denne så veldig god ut! Og perfekt uten sukker :-D Takk for oppskrift, denne må jeg prøve :-)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits