Hamburger - lavkarbo VS vanlig

 I dag var det burger til middag etter ønske fra sønnen!
Tenkte bare å vise dere hvordan vi noen ganger gjør det her hjemme iforhold til at det er kun jeg som spiser 100% lavkarbo, mens vi har det samme til middag. Det hender jeg bare legger til et par ting til 7-åringen.Her er guttungen sin hamburger; grovbrød, søt og sterk sennep fra Bergbys, sukkerfri ketchup fra Idun, vanlig gulost.
Dette er forskjellen på våres hamburgere i dag, og den vil jeg si at kan kategoriseres som sunn!Her har jeg hjertesalat, blåmuggost, agurk, paprika, rødløk, hot bearnaise(på boks)

Jeg hadde ekstra salat og droppa ketchup og sennep, men vi spiser fortsatt det samme og det blir ikke store forandringen på middagen vi spiser:)
Hamburgeren fra Rema 1000 han mindre enn 0,5g karbohydrater per 100g, blåmuggosten 2g per 100gram, bearnaisen har ca 2g per 100g, så kommer grønnsakene på dette igjen.

Ikke mange karbo i denne middagen :)

#middag #mat #hverdag #hamburger #burger #salat #lavkarbo #inspo #karbo #matblogg #livsstil #helse

2 kommentarer

Henriette Celin

30.05.2016 kl.17:43

Så veldig godt ut begge deler spør du meg ^^

Pernille

30.05.2016 kl.18:19

Hamburger er godt. Og begge variantene så gode ut :)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits