1 uke på lavkarbo - veiedag

 

I dag har jeg fullført 1 uke på lavkarbo, og jeg liker den nye livsstilen min! 
Jeg går aldri sulten, kan spise så mye jeg vil så lenge det har få karbohydrater og endel fett og proteiner. Jeg får ikke søtsug da fettet jeg spiser og at jeg får i meg få karbohydrater gjør at blodsukkeret er stabilt.
Jeg har vært i Ketose siden tirsdag, som vil si at kroppen min nå bruker fett som drivstoff.

Vekta mi viser: -1,4kg denne uka

Jeeej!
Jeg har ikke tatt cm mål på kroppen, dette skal jeg begynne med i dag, også måler jeg en gang i uka så får vi se om det skjer noe der også:)

Jeg har et godt selvbilde og vet at jeg ikke er stor på noen som helst måte, men for å få markerte muskler og stramme opp kroppen er det viktig å gå ned i fettprosent.

 

3 kommentarer

alouise

23.05.2016 kl.16:39

Kult! :D Blir spennende å følge med! :D

Nora

23.05.2016 kl.17:20

Å så spennende at du har så gode opplevelser med livsstilen! Er selv på min 5. Måned med lavkarbo og stortrives! Ønsker deg masse lykke til!

Charlotte

23.05.2016 kl.18:09

Elsker følelsen når man går på lavkarbo. Ingen svingninger i blodsukker, man føler seg bare så bra hele tiden! Utenom når man først blir sulten, da blir man jo så sinnsykt sulten og haha.

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits