Pannacotta - vaniljepudding

 



Pannacotta:

5 dl fløte(jeg brukte 3 dl fløte, 2 dl mandelmelk)
1 vaniljestang
3 gelatinplater
Revet sitronskall
Sukrin/sukrin melis etter smak

Kok opp fløte, frøene fra 1 vaniljestang, revet sitronskall og Sukrin melis etter smak. Her kan du tilsette litt og smake på blandingen for å se om du syns den er søt nok, ingen problem å tilsette mer etterhvert.
Når dette koker, trekk kjelen av plata og tilsett gelatinen som har ligget i kaldt vann i 5 min.
Trenger minst 4 timer i kjøleskap, gjerne over natten.

Rør i ca 5 min og hell over i porsjonsformer, 1 dl til hver. 

Jeg testet ut mandelmelk for første gang bare for å finne en melkeerstatning, men jeg liker ikke mandler til vanlig så passer best med fløte :) Kan også prøves med å erstatte litt av fløta med kokosmelk:)
Jeg tilsatte også litt nellik og kanel for litt julesmaker...

Ca 3g karbohydrater per porsjon :)

#dessert #søtt #lavkarbo #lchf #mat #hverdag #kos #helse #kosthold #matblogg 
 

3 kommentarer

Tone V.

21.05.2016 kl.15:51

Åhh panna cotta er sykt godt <3

Henriette Celin

21.05.2016 kl.16:49

Den fristet veldig å prøve <3

JuliaSofie

21.05.2016 kl.17:04

Jeg har aldri smakt pannacotta før, så tror det er på tiden, for den så bare nydelig god ut:)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits