2 middagstips til dere

 

Tenkte å dele mine to siste middager med dere, for å vise at lavkarbo er vanlig mat, det er også ganske enkelt :)

 

Her spiste vi kyllingbiter med krydder surra i bacon, isbergsalat, rødløk og agurk med rømmedressing!I går ble det dette til middag:
Samme salat og dressing som over, men med sprøstekt kjøttdeig.
Jeg har kjøpt ferdig rømmedressing med 1 karb per 100g, men du kan også lage en magrere variant med mager kesam og masse hvitløk og krydder.
Velg også karbonadedeig, svinekjøttdeig eller kyllingkjøttdeig for en magrere variant. Så det meste kan gjøres om til lavkarbo mat og omvendt :)

#lavkarbo #mat #middag #helse #kosthold #økonomi #hverdag #matblogg

2 kommentarer

lisarorvik

19.05.2016 kl.22:11

Dette så helt nydelig ut, takk for tipset :)

http://hevhodet.blogg.no/

20.05.2016 kl.01:50

Så godt det ser ut =) Takker for tips :)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits