Dagens frokosttips - knekkebrød(1,1karbo)

 Deilige og sprø knekkebrød med bare 1,1gram karbo per stk :)
Her har jeg et tykt lag med ekte majones og 3 store skiver med spekeskinke!
Her er målet om å gjøre å få mest mulig pålegg på. Disse knekkebrødene er veldig kjekt å ha i skapet når man ønsker å ha noe raskt som man ikke trenger å tilberede. Veldig greit å ta med om du skal bort eller som lunsj på farta, bare å kjøpe litt smøreost på butikken så er du goodtogo! :)

Dette er like godt for alle og ikke bare de som går på lavkarbo. Prisen er kanskje litt stiv med 30,- for 8 stk på Rema 1000 for noen...

#tips #hverdag #knekkebrød #mat #helse #kosthold #økonomi #staystrong #LCHF #lavkarbo #matblogg

Én kommentar

lisarorvik

18.05.2016 kl.21:49

Dette så kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits