Hamburger med kremet brokkolisalat(lowkarb)

 

Brokkolisalat passer til alt!

I dag ble det hjemmelagde hamburgere(Rema 1000 sin kjøttkakedeig) med ost og bacon og brokkolisalat ved siden av :)Av en pakke kjøttdeig ble det 4stk hamburgere, jeg tilsatte 1 egg, pepper, chilipulver og hvitløkspulver.

Brokkolisalat

Brokkolibuketter
50/50 Crème fraiche og Majones
Bacon i biter
Rødløk finhakket
Pepper
1ts sukrin
Sitronsaft


Her må man bare blande ønsket mengde av alt! Syns du dressingen blir for tykk kan du spe på med litt fløte. 
Jeg bruker jo det feteste av produktene jeg får tak i, men smaker like godt med lett produkter mager kesam/mager crème fraiche og lett majones.

Veldig god til kylling, fisk og grillmaten!

Her er det Crème fraiche(2,9g per 100g) og brokkolien(1,7g karb fra sukker) og sitronsaften og bittelitt i rødløken som gir karb, men det er omtrent ingenting, så jeg vil påstå jeg har fått i meg 1g karb eller mindre i dette måltidet :)

 

#karbo #lavkarbo #mat #middag #hverdag #matblogg #helse #kosthold #økonomi #brokkoli #sommer

 

 

2 kommentarer

Henriette Celin

15.05.2016 kl.21:23

Så utrolig godt dette så ut! spesielt salaten :3

Tone B Tuvnes

15.05.2016 kl.22:14

Så herlig mat:)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits