Vil dere være med på en reise?

 Jeg håper iallefall dere ønsker å følge meg og min nye livsstil videre! :)

For nå tar denne nye livsstilen en ny retning, jeg har bestemt meg for å prøve lavkarbo.
Dette av flere grunner... Min sykdom tåler absolutt ikke karbohydrater! Har prøvd tidligere uten å lykkes, men denne gangen skal jeg i Ketose og får god veiledning og oppfølging :) Ketose er en tilstand du havner i når du får i deg lite karbohydrater, jeg ønsker å ligge på 15g eller lavere som mitt daglige inntak..
Jeg har kjøpt ketosesticks på apoteket som er strips du tisser på og ut ifra fargen forteller den deg om du er i ketose eller ikke. Siden jeg aldri har vært det og vet ikke hvordan ketose kjennes ut på kroppen, så er disse greit å bruke for å ha kontroll :)

Noen likesinnede der ut som enten går på Lavkarbo eller har/er/skal i Ketose? :)

Det vil dukke opp en del lavkarbomat fremover, men kommer også til å skrive hvordan du gjør den om til færre kalorier og mindre fett så dere andre der ute også kan lage oppskriftene. Også blir det bakst til sønnen som skal ha med seg brødskive eller rundstykker på skolen hver dag + andre ting:)

så håper dere forsatt ønsker å følge med! Blir fortsatt like mye treningsprat og innlegg som tidligere!;)
Wish me luck!

#lavkarbo #livsstil #mat #hverdag #blogg #helse #kosthold #matblogg #helg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

28, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits