Å være sosial er like viktig som trening!

Heihei!

Det å være sosial eller å ha kvalitetstid med dine venner mener jeg er omtrent like viktig som å trene! Og med det mener jeg det å være lykkelig i tillegg til at det har en stor helsegevinst.
Man er i en stressa hverdag med jobb/skole, barn, trene og rekke hit og dit.
Stress er en faktor som gjør helsa di værre.
Jeg stresser ned med venner, det å kunne catche up og å få letta på litt av stresset til hverandre gjør iallefall godt for en alene og studentmamma :)
I dag var det lunsj med en venninne etter trening som jeg fikk skvisa inn før jeg skulle hente Benjamin på skolen og turen gikk til oldemora til Benjamin som det var lenge siden vi hadde sett :)

Nydelig skogssoppsuppe😀
Og ja, trangen ble stor og det ble halve denne kaka på meg å! Angrer for ble for mye og er fortsatt mett og kvalm flere timer etter:p

Tid med de rundt deg er viktig å prioritere for din egen helses skyld!
Så plukk opp tlf og avtale et kort eller langt møte! 😀👍

Stooor vårklem!

Én kommentar

Kathrine Louise

13.04.2016 kl.16:35

Så sant så sant! :) Ha en super onsdags ettermiddag/kveld :D

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits