Elendig form!

 

Heihei!

Her er formen så elendig som den kan være og jeg er nå inn i min 4 uke som sjuk! Veldig frustrerende at det holder på så lenge..
Jeg hanglet lenge og hostet mye og hadde veldige smerter før jeg oppsøkte legevakta for en sjekk en helg, og der fikk jeg konstatert bronkitt som har gjort at jeg hoster opp mye slim og hoster til musklene i lungene gjør så fryktelige vondt at jeg måtte få sterke smertestillende.
Jeg har også kava meg rundt i praksis da å være borte derfra er uaktuelt, så når jeg ikke får slappet av blir jeg jo senere frisk.
Før bronkitten har gitt seg sitter jeg nå med en kraftig forkjølelse og føler det er tett overalt i hodet.
Jeg sover så fort sønnen er lagt og prøver å få meg i alle fall 10 timers søvn hver dag.
Og jeg sitter daglig med en trang til å trene som jeg vet jeg ikke får gjort noe med, for å trene i denne tilstanden her er umulig! :/

Så da vet dere hvorfor innleggene her har avtatt, men jeg kommer sterkere tilbake :)

 2 kommentarer

Anette

16.02.2016 kl.21:55

Åh, så kjedelig! Masse god bedring! <3

Tone

17.02.2016 kl.07:56

Masse god bedring <3

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits