Treningen er bort prioritert...

 

Heihei!

Forrige uke og denne uka har mine prioriteringer vært litt annerledes og trening har blitt flyttet nedover på lista av hva jeg prioriterer mest.
Noen ganger er det bare sånn, og for min del gjelder det bare en kort periode. Jeg er veldig bevisst på det og vet at jeg må sette trening på topp 3 som prioritering i hverdagen igjen. Jeg håper jeg får til 3 treninger denne uka, hittil har jeg kun fått til 1 dag så har jeg 3 dager til på å få til 2 til.

Det negative jeg merker på kroppen pga dette er veldig tydelig; kroppen føles daffere, søt suget er for stort, jeg sliter med å kontrollere inntaket av mat utenom måltidene, dårlig samvittighet og rett og slett en kropp jeg ikke liker! Her har det jo vært bursdagshelg for 7 åringen som har vært prioritert, og det å stelle i stand barnebursdag og familiebursdag for 20 personer helt alene tar mye tid og planlegging og har overskygget det andre, men dette er jo heldigvis kun noe som skjer en gang i året og som jeg tillater meg å prioritere da min sønn selvfølgelig står helt på topp på min prioriteringsliste:)Min flotte 7 åring som hadde bursdag på tirsdag! :)

Så akkurat i slike tilfeller kjenner jeg på hvor hardt det er å være alenemamma, men ellers får jeg jo hverdagen til å fungere ganske greit for oss begge og begge 2 får det vi trenger i hverdagen:)

Ønsker dere en finfin kveld videre!

Dere finner meg på facebook - Mybestway

Én kommentar

charlotte79

28.01.2016 kl.23:03

Ja noen ganger blir det bare sånn... ungene er jo først uansett <3 Her blir det litt hjemme trening innimellom når tiden ikke strekker til.. med matte,vekter og dans :p Alt er bedre en ingenting :)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits