Treningsnekt!

  

Hei på dere!

I går fikk jeg beskjed om at jeg ikke kan trene på et par dager, og for en som meg som det kribler i kroppen når jeg får trent kan dere tenke dere sliter!
Det er nemlig sånn at jeg hadde time hos tannlegen i går og han bestemte seg for å trekke den ene visdomstanna og fikk da streng beskjed om å ikke trene på et par dager...
Så da har prioriteringene måtte byttes om og vi har hatt utrydding av rommet til snart 7 åringen så han kunne fjerne det unødvendige og gi bort/selge de leke som han ikke bruker. Greit å få det gjort ordentlig når det skal være bursdagsselskap i helga:)
Har også nok skolearbeid å gjøre å altså så skal ikke mangle på oppgaver å gjøre for å erstatte den treningen :p

I skrivende stund står sjokoladekake i ovnen, og nei den er ikke av den sunne varianter!  Alle kakene i helgen bortsett fra 1 stk blir fulle av smør og sukker...
Så jeg har nok å henge fingrene i når alt planlegges og gjøres kun av meg med utebursdag for 12 gutter i morgen og familiebursdag til søndag med 20stk :)

Da vet dere hvorfor det er litt stille fra meg her og jeg kommer sterkere tilbake!

(om dere ønsker et par usunne oppskrifter så kan jeg legge ut helgens kaker til dere:)

2 kommentarer

Maren

22.01.2016 kl.14:23

Forstår:):), kos dere masse og ha en fortsatt fin fredag:)

Anonym

23.01.2016 kl.23:50

Hei. Jeg spiller håndball og har gjort det en stund. Men jeg har bestemt meg for å skade venstre kne i neste håndballkamp. Da ryker fremre korsbånd og menisken blir ødelagt. Jeg blir bært av banen på båre og sendt på sykehus. På sykehuset blir det operasjon av kneet og så venter lang opptrening. Hvordan er det med opptrening av kneet etter skade? Må man ha fysioterapi? Hvor lenge er jeg ute av spill?

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits