En tøff dag

Hei!

Jada det skjer meg å, i dag prioriterte jeg ikke trening, kroppen min trengte hvile. Så når jeg lager treningsplaner så lager jeg dem med et mål om å få til 5 treninger, men å klare minst 3...
Jeg planlegger egentlig trening hver dag 7 dager i uka så trening er med når jeg planlegger uka og dagen min oh da når jeg ikke trente i dag så er det lagt inn hvet dag hele uka men jeg er ok fornøyd med bare 3 også :)

Husk å lytt til kroppen!

Nattinatt

2 kommentarer

Tone

19.01.2016 kl.22:48

Søt bidle :) ja du må lytte til kroppen - trening er bra men blir det for mye trening er heller ikke så heldig :)

a4mamma

24.01.2016 kl.00:34

Hehe. Hadde jeg fått til én fast treningsdag i uken, hadd ejeg vært fornøyd ;-)

Var veldig flink fo rnoen år siden, men har ikke kunnet trene på over ett år pga graviditet/bekken og sykdom, så det skal bli godt/vondt å komme igang igjen etterhvert!

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits