Helstekt kylling m/rosmarin & hvitløk

 

For en 50 lapp fikk jeg denne kyllingen på Meny, fri for alt! Det er billig og mye mat! Denne rekker fint til en familie på 4.
Her har jeg delt undersiden av kyllingen for så å legge den flat for kjappere og mer jevn steking på hele kyllingen.
Marinerte den med kuttet fersk rosmarin og hvitløk, havsalt, pepper og litt olje som jeg smøret hel kyllingen med og satt den i ovnen på 200 grader.
Den er ferdig når du kan stikke en kniv i låret og klar kjøttsaft kommer ut eller du kan plukke av kyllingkjøttet enkelt med en gaffel.Serverte den enkelt, et lår til hver med lapskausblanding(frossen pakke med selleri, purre, gulrot og potet) og faktisk en pakke ferdig saus denne gangen. Vi spiste kun kjøttet og lot skinnet være.

Å steke en hel kylling er noe helt annet enn å kun steke kyllingfileter, det sitter mye smak i bena, fettet og skinnet som gjør kyllingen veldig smakfullt!

Jeg ribba resten av kyllingen for kjøtt og har satt det i kjøleskapet for middag i morgen og muligens nok til lunsj på mandag :)


#middag #mat #kylling #hverdag #lørdag #kos #helse #kosthold #blogg

Én kommentar

Charlotte og Sarah

17.01.2016 kl.11:46

dette så bare fantastisk godt ut! Kan tenke meg at det smakte himmelsk :-)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits