Dagens matpakker!

 Benjamin: enkelt og variert, appelsinfileter, kiwi, rosiner og en skive med fiskepudding!Lunsj + mellommåltid på meg: En bioladrikk, 1 yoghurt og 1 vanilje og appelsin mousse av kesam med appelsinfileter til pynt(oppskrift kommer senere)

Var ikke denne oppbevaringsskålen søt? Akkurat passe og den er laget i melamin med plastlokk. Fant den på søstrene Grene til 20,-! :)

#matpakke #lunsj #mat #hverdag #helse #sunt #sunnhet #blogg

3 kommentarer

Mmm, så godt det ser ut! Jeg blir så glad av å se at andre også får øynene opp for fysisk aktivitet og sunnere kosthold i hverdagen :-)

Akkurat nå har jeg faktisk en konkurranse gående på bloggen min der jeg gir bort en splitter ny 2XU kompresjonstights til en heldig mann eller dame! Ta gjerne turen innom hvis du ønsker å delta på konkurransen :-)

Ha en fortsatt fin fredag!

Padmé Sophie

15.01.2016 kl.19:01

Wow, det så godt ut! Håper selv på å få opp inspirasjonen til å lage god og sunn mat igjen snart :D

Charlotte og Sarah

16.01.2016 kl.12:10

Så deilig ut :-) Er veldig inspirert om dagen til å lage sunn og god mat!

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits