Dagens matpakker!

 Min matpakke besto av: En hjemmelaga karbonadekake med stekt løk, 1 ''lomperull'' med 2 skiver spekeskinke, et tynt lag smøre ost med pepper, noen biter agurk, 1 tomat og 2 små biter banan :) Blir nesten som en minitapas i lunsjboksen!Benjamin sin skolelunsj:

1/2 gulrot rundstykke med 1 karbonade, 1 bioladrikk, 1/2 banan og noen skiver agurk!
Greit når ting er hjemmelaget slik at du vet nøyaktig hva du gir barnet ditt:) Og som du ser er ikke dette store greine og tar heller ikke all verdens av tid..#lunsj #matpakke #skolelunsj #sunt #sunnhet #mat #helse #kosthold #blogg #hverdag

4 kommentarer

Maren

14.01.2016 kl.16:57

Nam nam, må være en av de beste matpakkene jeg har sett:):)

mybestway

14.01.2016 kl.17:14

Maren: tar bare 5min å lage begge to så ganske kjapt :)

Gry Hege Johansen

14.01.2016 kl.19:44

Sånn skulle jeg ønske jeg orket å fikse til meg selv også :) Tar vel ikke så lang tid men så var det jo det der med å gjøre det da...og fantasien til å tenke på det ;)

mybestway

14.01.2016 kl.19:53

Gry Hege Johansen: ja med bakgrunn som kokk er det enkelt å tenke kreativt :) Men dette tok bare 5min å lage begge boksene :)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits