Appelsingele med vaniljesaus - sukkerfri

 

 Appelsingele med vaniljesaus on-the-go!

 

 

 

 

 

 

Del og press 3 appelsiner(jeg fikk 2,5dl)
Hell opp i et målebeger og fyll på mer appelsin eller vann til du har 3dl(jeg tok da 0,5dl vann)
Dette heller du over i en kjele og tilsetter en skvett av sitron og et par små skiver av ingefær(om du liker litt sting!) og ønsket mengde sukrin, og koker opp.
Tilsett 4 plater gelatin(ferdig bløtet) og rør rundt 1 minutts tid. Bruk en ts til å fjerne det skummet som dukker opp langs kanten på toppen(kun for en klarere gele)
Sil alt over i målebegeret og bruk en sikt.

Ha all gelen over i porsjonsformer, jeg brukte begeret du ser øverst i innlegget og helte resten over i stive muffinsformer så sønnen kunne ha med på skolen:)
Et tips om ungen din ikke er så begeistra for frukt:) Jeg kan garantere at dette faller i smak og smaker digg!Vaniljesaus finner du oppskrift på HER

 Hell vaniljesausen over etter den har blitt kald, og lager du dette i begre med lokk så kan du enkelt ta det med deg og nyte om du er fysen på noe søtt eller som mellommåltid eller for å få opp energien! :)

#sukkerfri #appelsingele #gele #vaniljesaus #onthego #mat #kos #kosemat #hverdag #helse #kosthold #blogg

Én kommentar

Bella(Bitte)-Louise

13.01.2016 kl.20:19

Kjempe fint innlegg <3 Ha en super fin kveld videre :D

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits