Fysen på butikken? Hva kan du kjøpe?

 

Ja om du har sååå lyst på noe søtt og ikke vil ha bær/frukt osv men virkelig vil ha noe ''usunt'' men helst så sunt som mulig? Da velger du disse her:Disse inneholder kun 50 kalorier per kokosbolle så man har lett kontroll på hva man putter i seg. Disse er sukkerfrie og jeg har hittil kun funnet dem på Meny.
Di er små men veldig gode og har vunnet tester blant andre kokosboller på smak! Skal du først ''sprekke'' så er ikke disse det verste å gjøre det med :)

#balanse #helse #kokosbolle #kos #kosthold #livsstil # blogg #mat

2 kommentarer

Åååh, lurt!! Dette ante jeg ikke :o

mybestway

12.01.2016 kl.17:20

EliseFit: og ikke minst godt! :D

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits