Appelsin-fromage av kesam - sukkerfri og glutenfri!

Denne fromagen kan forandres i det uendelige ved bytte ut smaken.

I dag har jeg laget med appelsin, men anbefaler prve med bringebr, sitron eller ananas!

Denne er laget p kesam, og du kan bruke hvilken type kesam du vil. Jeg har prvd med vanilje kesam, vanlig kesam ogmager kesam.



Appelsin fromage:

150g kesam
2 gelatinplater (puttes i vann til myke)
3 ts sukrin eller annen stning
saften fra 1,5 appelsin
1 eggehvite

Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett i varm appelsinsaft s dem smelter + sukrin, og rr i et par min.
Ha kesam og appelsinsaften opp i en bolle og tilsett 1 stivpisket eggehvite(den skal vre s stiv at du kan snu bollen p hodet fr du tilsetter den;)

Jeg hadde ogs i litt revet sjokolade(mrk 80%) tilslutt.

Fordel i 2 porsjonsformer og sett i kjleskap i 3-4 timer for stivne.







Jeg har appelsinfileter til topping:)


Jeg skal lage en versjon med bringebr senere! Del gjerne innlegget :)

#appelsinfromage #dessert #kosthold #hverdag #matblogg #mammablogg#helse

Trykk gjerne p lik knappen nederst!

Min facebookside!

2 kommentarer

Maren

09.01.2016 kl.17:28

Ser kjempedeilig ut og smaker sikkert himmelsk:). Kos deg og nyt kvelden:)

charlotte79

09.01.2016 kl.18:37

Det m eg prve i kveld. P vei p butikken. :) Lrdags kos det der:) Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente p 27 r som det siste ret har virkelig ftt ynene opp for trening! Jeg har ogs bakgrunn som faglrt kokk s p denne bloggen vil du se mange oppskrifter p hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du m bruke masse tid, ekstra penger p spesielle produkter og bruke mange ingredienser! P bloggen vil det ogs bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine ml. Hper dere vil flge med og at noe kan vre til inspirasjon. Jeg skriver ogs p bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget p i 7 r hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits