Appelsin-fromage av kesam - sukkerfri og glutenfri!

 

Denne fromagen kan forandres i det uendelige ved å bytte ut smaken.

I dag har jeg laget med appelsin, men anbefaler å prøve med bringebær, sitron eller ananas!

Denne er laget på kesam, og du kan bruke hvilken type kesam du vil. Jeg har prøvd med vanilje kesam, vanlig kesam og mager kesam.



Appelsin fromage:

150g kesam
2 gelatinplater (puttes i vann til myke)
3 ts sukrin eller annen søtning
saften fra 1,5 appelsin
1 eggehvite

Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett i varm appelsinsaft så dem smelter + sukrin, og rør i et par min.
Ha kesam og appelsinsaften opp i en bolle og tilsett 1 stivpisket eggehvite(den skal være så stiv at du kan snu bollen på hodet før du tilsetter den;)

Jeg hadde også i litt revet sjokolade(mørk 80%) tilslutt.

Fordel i 2 porsjonsformer og sett i kjøleskap i 3-4 timer for å stivne.







Jeg har appelsinfileter til topping:)


Jeg skal lage en versjon med bringebær senere! Del gjerne innlegget :)

#appelsinfromage #dessert #kosthold #hverdag #matblogg #mammablogg #helse

Trykk gjerne på lik knappen nederst!

Min facebookside!

2 kommentarer

Maren

09.01.2016 kl.17:28

Ser kjempedeilig ut og smaker sikkert himmelsk:). Kos deg og nyt kvelden:)

charlotte79

09.01.2016 kl.18:37

Det må eg prøve i kveld. På vei på butikken. :) Lørdags kos det der:) Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits