En sunnere og lettere variant av pizza

 

Vet ikke om det er greit å kalle dette pizza men:)

 Fullkorn tortilla med kyllingkjøttdeig, ost, paprika, rødløk. Alt stekes i ovnen til osten er smeltet, så ha på masse salat!

Jeg blir god og mett av en stk :)

 

#pizza #sunt #sunnere #helse #mat #middag #kosemat #kos #matblogg

2 kommentarer

WencheS

05.01.2016 kl.22:03

Denne så god ut:-) Jeg har laget lignende, men med speltlompe og karbonadedeig. Hva er sunnest tror du? Speltlompene er ikke så store da, så jeg spiser vanligvis 2 stk.

mybestway

05.01.2016 kl.22:08

WencheS: Jeg si at 2 speltlomper veier omtrent like mye som en fullkorntortilla, så da blir det dobbelt fyll isteden for fyll på 1, som avgjør. Her har jeg 3 osteskiver på, noe som er det som er mest kaloririkt, så om du bruker 6 stk til sammen på 2 speltlomper så vil nok kalorinivået bli høyere pga det :) Men totalt er jo ikke det et ille måltid mener nå jeg :)

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits