Et sunnere alternativ på bålet

 

Mat på bålet er digg men pølser er uaktuelt hos oss, både pga av Benjamin ikke er så glad i det og pga av at jeg liker at vi 2 spiser det samme når vi har måltider sammen, så i dag ble det fylt fullkorn tortilla med kylling/kalkunkjøttdeig, tacosaus, rød løk, paprika og ost.

 1 fullkorn tortilla til hver. Ha på ønsket mengde kjøttdeig/kjøtt og grønnsaker, legg litt ost på toppen.


Pakk den som en liten burrito og snu den med skøtene ned.


Rull aluminiumsfolien rundt og knip igjen endene.
Legges rett på bålet eller en grillrist, ca 5 min på hver side. Osten smelter og holder pakken sammen når den åpnes så det er lett å spise:)


Digg, digg, DIGG!

Både liten og stor syns dette ble godt:) Og her kan du forandre i det uendelige! Kjøttrester fra gårsdagens middag med noe godt krydder og isbergsalat? Eller hva med gårsdagens tacorester? Alt funker! Barna kan også lage sine egne og skrive navn utenpå aluminiums pakken.
Kan enkelt forberedes kvelden i forveien!

Prøv denne varianten neste gang dere skal ha med mat på bålet og du vil ikke angre. Veldig kjekt at alt er ferdig i en pakke og man slipper å ha med ketchup og diverse som fyller sekken og bare tar plass. For ikke å snakke om hvor mye sunnere og mettende dette er for magen enn pølse og brød:)

 

#bålmat #bålkos #tortilla #middag #sunt #sunnere #matblogg #hverdag #kos #barn

3 kommentarer

slankerinna

04.01.2016 kl.01:30

så lurt. Jeg har ofte tatt med fisk og lomper, men ikke tenkt over tanken å gjøre det ferdig slik som her og bare legge det på bålet.

Dette kommer vi også til å gjøre. Er så mye ute på tur med bål :)

Iselin Renée

04.01.2016 kl.13:19

Det så utrolig godt ut :)

mybestway

05.01.2016 kl.21:08

slankerinna: Ja det er jo så mye god tur mat man kan ha med seg! Å ha med pølser på tur er vel kanskje ganske norsk? :p Jeg er så LEI pølser :p

Skriv en ny kommentar

mybestway

mybestway

27, Skien

Jeg er en jente på 27 år som det siste året har virkelig fått øynene opp for trening! Jeg har også bakgrunn som faglært kokk så på denne bloggen vil du se mange oppskrifter på hverdagsmat, turmat og kosemat uten at du må bruke masse tid, ekstra penger på spesielle produkter og bruke mange ingredienser! På bloggen vil det også bli skrevet om min reise med trening og hvordan jeg legger opp treningen, min hverdag og mine mål. Håper dere vil følge med og at noe kan være til inspirasjon. Jeg skriver også på bloggen kristinapokerfae.blogg.no som jeg har blogget på i 7 år hvor inneholde er mer generelt.

Kategorier

Arkiv

hits